Undgå at låne penge til katten i sækken

Der kan være mange årsager til at der er brug for lidt ekstra penge på lommen. Måske er bilen gået i stykker, måske er der en uforudset regning der skal betales. Det kan også være, computeren er gået i sort – eller du måske blot har bare brug for en større, hurtigere og federe en af slagsen? Det kan være der er studiestart lige om hjørnet, der kræver lidt mere harddisk plads. Det kan også være at du bare gerne vil have en bedre maskine til at se nyheder på, betale regninger på og sende og modtage mails fra.

Find ud af dit behov

Men en computer kan være en dyr investering. Og hører du til dem, der ikke lige har pengene på kontoen? Så behøver det ikke være en forhindring for at du kan få din computer med det samme. For står du og skal bruge den her og nu, så nytter det ikke hvis du først skal til at spare sammen til den. I stedet kan du vælge at låne pengene, og så betale dem tilbage igen gradvist. I det tempo der passer dig og din privatøkonomi. Men inden du går ud og låner en masse penge, kan det være en god idé at finde ud af hvor meget du reelt skal bruge. For det er jo penge der kun er til låns.

Vælg den rette laptop til dig

Uanset hvad du skal bruge en ny computer til, så sørg for at købe en der passer til netop dit behov. Hverken mere eller mindre. Og er du i tvivl, er der god hjælp at hente på nettet. Blandt andet på laptopworld.dk, hvor du kan få et godt indblik i, hvad der rør sig på computermarkedet netop nu. Det kan være en god guide inden du låner penge til din nye maskine. For er du ikke klædt ordentligt på. Ved du ikke helt hvad du skal købe for de penge du låner? Så risikerer du at låne penge til katten i sækken. Så at sige. Og det er ærgerligt at låne penge til noget der viser sig ikke at leve op til ønskerne eller behovet.

Bank eller online lån?

Når du har fundet ud af, hvilken laptop der passer til dig, ved du også hvor mange penge du skal låne. Selve lånet kan foretages på flere forskellige måder. Du kan enten vælge at gå i banken. Netop når det gælder en computer er de fleste banker nok rimelig forståelige for behovet for penge. Til gengæld kan du risikere at skulle vente adskillige dage og uger på at få godkendt og udbetalt dit lån. Og skal du bruge computeren nu, så kan du søge andre muligheder.

Få pengene med det samme

En af dem er at ansøge om pengene online. Der kan du hos en af de mange online låneudbydere der i dag findes på nettet. Her kan du låne fra få tusinde kroner og op til flere hundrede tusinde kroner. Og det er ganske nemt og ligetil. Det kræver blot ganske få informationer om dig og din økonomi – og der er ingen spørgsmål til hvad pengene skal bruges til. Ansøgningsprocessen tager blot et par klik på få minutter og godkendes din ansøgning har du typisk pengene i løbet af 1-2 dage. Nemmere bliver det næsten ikke at få en ny laptop!

laptopworld.dk